ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Υγιείς χώροι στο αυτοκίνητο, την οικία ή την επιχείρησή σας!

Η 30ετή εμπειρία μας στην εταιρεία Clean Tools, ιδιαίτερα στα είδη επαγγελματικού καθαρισμού, μας έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε όλη την τεχνική γνώση που απαιτεί κάθε είδος καθαρισμού, ώστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως ο βιολογικός καθαρισμός.

Η εταιρεία KIEHL, της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, ανέλαβε την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να αποκτηθεί η κατάλληλη τεχνογνωσία για τη σωστή αφαίρεση κάθε είδους βρωμιάς.

Έχουμε στη διάθεσή μας τη μεγαλύτερη γκάμα καθαριστικών στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένων για κάθε δύσκολη ή εύκολη βρωμιά, πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.  

Με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού για το αυτοκίνητο, το σπίτι αλλά και τους επαγγελματικούς χώρους.

Ο βιολογικός καθαρισμός βοηθάει στην απομάκρυνση των λεκέδων, την απολύμανση και την αφαίρεση ακάρεων, σκόνης και μικροβίων.

Εξασφαλίστε τη σωστή περιποίηση και την άριστη απολύμανση του χώρου σας από την εξειδικευμένη ομάδα της Clean Tools, αποκτώντας έτσι υγιείς χώρους για εσάς και τους γύρω σας – οικολογικά και έξυπνα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για την υπηρεσία και τους τρόπους εξυπηρέτησή σας!